Vastgoed Zoekopdrachten en Selectie

Onze vastgoedinvesteringsmakelaars helpen u bij het vinden van de perfecte investeringswoning. Wij selecteren en analyseren panden op basis van uw investeringsdoelen, budget en criteria. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitgebreide vastgoeddiensten.

Vastgoed Zoekopdrachten en Selectie:

✔ Heeft u moeite om het juiste pand te vinden?
✔ Hulp bij het Vinden van het Perfecte Investeringspand
✔ Op maat gemaakte zoekopdrachten


Gegarandeerd snelle verkoop

Verkoop binnen 7-28 dagen

Geen makelaarskosten

Beste betaalde prijzen

Geen stress, geen gedoe

5/5

Vastgoed Zoekopdrachten en Selectie: Het Helpen van Klanten bij het Vinden van de Perfecte Investeringseigendom

Investeren in vastgoed kan een zeer lucratieve onderneming zijn, maar het vereist zorgvuldige overweging en onderzoek om ervoor te zorgen dat u een verstandige investering doet. Daar komt een vastgoedbeleggingsmakelaar in beeld. Een makelaar die gespecialiseerd is in beleggingseigendommen kan u helpen bij het identificeren en evalueren van beleggingseigendommen op basis van uw investeringsdoelen, budget en andere criteria.

Bij ons makelaarskantoor begrijpen we dat de investeringsdoelen van elke klant uniek zijn. Sommige klanten zijn misschien op zoek naar kortlopende huurwoningen om cashflow te genereren, terwijl anderen geïnteresseerd kunnen zijn in langetermijninvesteringen met potentieel voor waardestijging. Daarom nemen we de tijd om de investeringsdoelstellingen, risicobereidheid en budget van onze klanten te begrijpen voordat we enige eigendommen aanbevelen.

Onze zoekopdracht en selectie van eigendommen begint met een grondige analyse van de lokale vastgoedmarkt. We blijven op de hoogte van de laatste trends, waaronder vraag en aanbod, huurprijzen, leegstand en vastgoedwaarden, om ervoor te zorgen dat we eigendommen aanbevelen die waarschijnlijk goed zullen presteren.

Zodra we een duidelijk begrip hebben van de investeringsdoelen van onze klanten en de lokale vastgoedmarkt, beginnen we met het zoeken naar eigendommen die aan hun criteria voldoen. We gebruiken een verscheidenheid aan tools en bronnen om potentiële eigendommen te identificeren, waaronder MLS-vermeldingen, online databases en ons netwerk van branchegenoten.

Wanneer we een potentiële woning hebben geïdentificeerd, voeren we een grondige analyse uit om de investeringsmogelijkheden te evalueren. Onze analyse omvat een verscheidenheid aan factoren, zoals de locatie van de woning, de staat van het pand, de huurinkomsten, kosten en potentie voor waardestijging. We houden ook rekening met eventuele mogelijke risico’s of aansprakelijkheden die aan het pand verbonden kunnen zijn.

Als we vaststellen dat het pand voldoet aan de investeringscriteria van onze cliënten en het potentieel heeft voor sterke opbrengsten, presenteren we het aan onze cliënten ter overweging. We bieden gedetailleerde informatie over het pand, inclusief foto’s, video’s en alle andere relevante informatie, en beantwoorden eventuele vragen die ze hebben.

Wanneer onze cliënten een pand hebben geïdentificeerd waarin ze geïnteresseerd zijn, helpen we hen bij het onderhandelen over de aankoopprijs en de voorwaarden van de verkoop. We hebben uitgebreide ervaring in vastgoedtransacties en kunnen onze cliënten helpen om de best mogelijke deal te krijgen.

Bij ons makelaarskantoor is ons doel om onze cliënten te helpen geïnformeerde investeringsbeslissingen te nemen die in lijn zijn met hun doelen en doelstellingen. Onze diensten voor het zoeken en selecteren van vastgoed zijn slechts een van de manieren waarop we onze cliënten helpen succes te behalen in vastgoedinvesteringen.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe we u kunnen helpen de perfecte investeringswoning te vinden.

————————————–

Wij kunnen ook uw huis direct kopen of verkopen in de omgeving. Denk hierbij aan huizen in Roermond, Maastricht, Venlo en Eindhoven. Woont u in omliggende gebieden? Geen probleem, wij zijn ook actief in plaatsen als; Valkenswaard, Weert, Budel, Sittard of Venray.

HuysVest Vastgoed Voordelen

Veelgestelde vragen: FAQ

Wat zijn de voordelen van het inhuren van Property Search en Selection?

Property Search en Selection bieden deskundige hulp bij het vinden van het juiste investeringspand. Ze kunnen op maat gemaakte zoekopdrachten voor u maken, het pand grondig onderzoeken en onderhandelen namens u over de prijs en voorwaarden van het pand.

Kan ik zelf een investeringspand vinden zonder hulp van Property Search en Selection?

Ja, u kunt zelf op zoek gaan naar een investeringspand, maar het kan veel tijd en moeite kosten om het perfecte pand te vinden. Property Search en Selection kunnen u helpen tijd en moeite te besparen en ervoor zorgen dat u het beste investeringspand vindt dat aan uw vereisten voldoet.

Hoeveel kost het inhuren van Property Search en Selection?

De kosten voor het inhuren van Property Search en Selection kunnen variëren, afhankelijk van het soort service dat u nodig heeft en de locatie van het pand. Het is het beste om rechtstreeks contact op te nemen met Property Search en Selection om de kosten te bespreken.

 

Conclusie:

Het vinden van het perfecte investeringspand kan een uitdaging zijn, maar met de hulp van Property Search en Selection kunt u tijd en moeite besparen en ervoor zorgen dat u het beste investeringspand vindt dat aan uw vereisten voldoet. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de locatie, huurinkomsten en bouwkundige staat van het pand voordat u het koopt. Overweeg om Property Search en Selection in te huren voor deskundige hulp bij het vinden van het perfecte investeringspand.

Geen makelaarskosten

Bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten! Courtage rekenen wij bij de koper.

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!

Geen onzekerheid!

U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuw huis heeft gevonden

Geen verkoopstress

Met zekerheid uw huis verkocht. U ontvangt een bod zonder behoud van financiering

Direct uw woning verkocht

Geen bezichtigingen of foto's op het internet

Zeer flexibele verkoop

U kunt in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft

Wilt u een deskundige spreken?

Alle vastgoed activiteiten worden gecoördineerd vanuit ons hoofdkantoor in het centrum van Roermond.

Stappenplan huis verkopen zonder makelaar

Stap 1

Meldt uw woning binnen 1 minuut aan!

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Onze populairste vastgoed diensten

Woning verkopen? Uw huis verkopen? Investeren in onroerend goed? Vastgoedadviseur nodig? Voor zowel particuliere als zakelijke beleggers. Persoonlijk advies op maat voor uw aankoop of verkoop van onroerend goed.

Wij kopen alle typen huizen

Vastgoed verkopen? Wilt u uw huis verkopen? Investeren in vastgoed? Vastgoed adviseur nodig? Voor zowel particuliere als zakelijke beleggers. Persoonlijk advies op maat voor uw vastgoed aan- of verkoop. Verkoop van Woning in verhuurde staat, Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen, Appartementen of boerderijen, Studentenwoningen, Huizen van alle jaartallen.

Meer informatie over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wilt u graag meer informatie over de verkoop van woningen in de regio Venlo. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 0475-250 010. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@huysvest.nl

Voordelen

✔ Geen makelaarskosten
✔ Verzekerd van een marktconform bod!
✔ Bod zonder financieringsvoorbehoud. Direct zekerheid!
✔ Wij kopen woningen in alle staten, dus ook in slechte staat
✔ U kunt rustig in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft
✔ U kunt uw inboedel dat u niet wenst mee te nemen achterlaten!
✔ Indien nodig al binnen één week bij de notaris!

Vrijblijvend bod ontvangen

Ontvang vandaag nog geheel kosteloos en vrijblijvend een marktconform bod op uw pand in Venlo!


Werkwijze

1. Nadat u uw gegevens achter heeft gelaten wordt uw aanvraag in behandeling genomen.
2. Wij komen direct langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw huis.
3. U ontvangt binnen 24 uur een bod op maat
4. Wanneer beide partijen akkoord zijn ontvangt u de koopovereenkomst ter ondertekening
5. De overdracht vindt plaats bij de notaris op de door u gekozen datum van overdracht! De gelden ontvangt u vervolgens via de notaris direct op uw rekening.

Stappenplan huis verkopen zonder makelaar

Stap 1

Meldt uw woning binnen 1 minuut aan!

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Veelgestelde vragen over een verkoop van een huis

Overweegt u uw huis te verkopen, maar weet u niet of nu de juiste tijd is om uw huis te verkopen? Laat u gratis adviseren door onze vastgoed adviseur. Wellicht is het beter om te renoveren.

Uw huis nu verkopen kan heel slim zijn vanwege de krappe woningmarkt. Er is nu veel vraag naar woningen, terwijl het aanbod beperkt is. Het grote aantal woningzoekenden zorgt voor veel potentiële kopers voor uw huis.

U kunt uw huis te koop aanbieden bij een makelaar, maar als uw doel een snelle verkoop is, is het misschien beter om een investeerder te zoeken.

Met HuysVest kunt u een koopwoning financieren met crowdfunding of particuliere investeerders. De koper deelt zowel het risico als het rendement met de anderen die u helpen!

Wilt u graag meer weten over de opties om een huis te verkopen zonder makelaar? Bent u benieuwd naar de vele voordelen die dit u kan opleveren? U kunt direct contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en plannen een afspraak met u in.

Uw huis verkopen aan een opkoper: de voordelen
Een koper koopt vaak zonder voorbehoud en het aanbod is dus zeer betrouwbaar. Denk aan de bedenktijd van de koper (3 dagen), financiële voorbehouden (wel of geen hypotheek) en bouwkundige voorbehouden (bouwkundige keuring op gebreken).

Doe een gratis waardecheck. Het checken van de woningwaarde van jouw huis is geheel vrijblijvend. Je gegevens worden niet gedeeld met derden, tenzij je daar zelf toestemming voor geeft. De exacte opbrengst van een woning hangt onder andere af van de locatie, de grootte, de staat van het huis en de ruimtelijke indeling.

Wilt u uw huis verkopen maar er liever in blijven wonen? Bij HuysVest is het mogelijk om uw woning te verkopen en terug te huren. U kunt volledig zorgeloos in uw geliefde woning blijven wonen en heeft de opbrengst van uw woning volledig tot uw beschikking. U hoeft dus niet te verhuizen om te profiteren van de overwaarde en aflossingen van de woning! 

Als u uw huis snel wilt verkopen, zijn er verschillende dingen die u kunt doen. De snelste manier om van uw woning af te komen is deze te verkopen aan een makelaar/koper. Het voordeel is dat u de verkoop heel snel voor elkaar kunt krijgen, vaak binnen enkele dagen. Wij helpen u graag!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een huis te verkopen zonder makelaar? Bent u benieuwd naar de vele voordelen hiervan? U kunt direct contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en plannen een afspraak met u in.

Bij HuysVest worden geen kosten doorberekend aan de verkoper. Uw huis verkopen bij ons is dus geen onzeker & risicovol verkoopproces!  Het tarief dat een makelaar rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op € 3.514. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

HuysVest Vastgoed het vastgoedbedrijf dat huizen opkoopt. Wilt u een langdurig verkoopproces vermijden en uw huis zonder zorgen verkopen? Wij doen geheel gratis en vrijblijvend een bod op uw woning.

Wij zijn landelijk actief, en ook daar buiten!

Van Den Helder tot Maastricht. U kunt dus in elke plaats in Nederland bij ons terecht voor de snelle verkoop van uw huis. Naast steden als Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Wij kopen ook meestal huizen in nabijgelegen steden als Maastricht, Eindhoven of Venlo. Maar ook met woningen in kleinere plaatsen als Weert of Sittard kunt u natuurlijk bij ons terecht. Alle soorten woningen en in alle staten.

Compare listings

Vergelijken
×