Transformatie en Renovatie

Bij BRÛLAR zetten we ons in voor het herdefiniëren van de stedelijke omgeving door middel van innovatieve vastgoedtransformatie en renovatie. Leegstaande gebouwen, waaronder retail panden, voor velen een teken van verwaarlozing, zien wij als kansen voor vernieuwing en duurzame ontwikkeling. Onze toewijding aan het omzetten van bestaand vastgoed in moderne, functionele ruimtes vormt de kern van onze missie.

Transformatie en Renovatie

✔ Grondige Analyse
✔ Duurzaam Ontwerp:
✔ Vastgoed Transformatie met Stijl
✔ Hoogwaardige Bouwmaterialen


Creatieve Transformatie

Modernisering van Infrastructuur

Efficiënt Ruimtegebruik

Duurzaamheid en Energie-efficiëntie

Geen stress, geen gedoe

5/5

Onze Benadering van Transformatie

Bij het transformeren van vastgoed streven we naar meer dan alleen een cosmetische make-over. Onze benadering omvat:

Grondige Analyse:
Voordat we beginnen met een transformatieproject, voeren we een uitgebreide analyse uit van het bestaande gebouw en de omgeving. Dit stelt ons in staat om de unieke eigenschappen van het pand te begrijpen en de beste benadering te bepalen.

Duurzaam Ontwerp:
Onze projecten zijn doordrenkt met duurzaamheid. We streven naar energie-efficiëntie, gebruik van milieuvriendelijke materialen en integratie van groene ontwerpoplossingen om een positieve ecologische impact te realiseren.

Innovatieve Architectuur:
Onze architecten creëren innovatieve ontwerpen die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk. We streven naar architectonische oplossingen die zich aanpassen aan de behoeften van de moderne tijd.

Community Betrokkenheid:
We geloven in het belang van het betrekken van lokale gemeenschappen bij onze transformatieprojecten. Door open communicatie en samenwerking zorgen we ervoor dat onze projecten passen in de bredere context van de omgeving.

Onze Specialiteiten:

Leegstaande Retail Panden: Creatieve transformatie van verlaten retailruimtes tot levendige, veelzijdige bestemmingen die passen bij de veranderende retailomgeving.

Industriële Herbestemming: Transformeren van oude fabrieken en industriële gebouwen tot eigentijdse, multifunctionele ruimtes.

Kantoorgebouwen naar Wooneenheden: Het omzetten van commerciële kantoorruimtes in moderne en comfortabele wooneenheden.

Herbestemming van Historisch Erfgoed: Behoud van de historische waarde van gebouwen door middel van zorgvuldige restauratie en herbestemming.

Onze Gerealiseerde Projecten

Bekijk enkele van onze succesvolle transformatieprojecten op onze projectpagina. Van karaktervolle loftappartementen tot bruisende zakendistricten, elk project weerspiegelt onze toewijding aan uitmuntendheid in vastgoedtransformatie.

Wij Transformeren, Wij Innoveren, Wij Bouwen de Toekomst

Bij BRÛLAR gaan we verder dan het renoveren van gebouwen; we herdefiniëren de manier waarop mensen leven, werken en zich verbinden met de gebouwde omgeving. Neem contact met ons op als je geïnteresseerd bent in het ontdekken van de mogelijkheden voor vastgoedtransformatie of als je vragen hebt over onze benadering en projecten.

Waarom Kiezen voor Brular Vastgoed?

BRÛLAR – Huysvest Vastgoed B.V. & BOMAT BV

🌟 Over BRÛLAR – Huysvest Vastgoed B.V.:

Bij BRÛLAR, onderdeel van Huysvest Vastgoed B.V., geloven we in de kracht van transformatie. Onze passie ligt in het herdefiniëren van stedelijke ruimtes en het creëren van duurzame, eigentijdse leefomgevingen. Als transformatiespecialisten zetten we ons in voor de vernieuwing van bestaand vastgoed, waardoor het een tweede leven krijgt en bijdraagt aan de groeiende behoefte aan moderne woonruimtes.

🏡 Wat Maakt BRÛLAR Uniek?

 • Transformatie Meesterschap: Wij zijn gespecialiseerd in het omvormen van bestaand vastgoed tot eigentijdse, functionele woonruimtes die voldoen aan de moderne levensstijl.

 • Duurzame Oplossingen: Onze benadering is gericht op duurzaamheid, met de nadruk op het verminderen van milieu-impact en het creëren van energie-efficiënte, milieuvriendelijke ruimtes.

 • Samenwerking met Huysvest Vastgoed B.V.: Als onderdeel van Huysvest Vastgoed B.V. hebben we toegang tot uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van vastgoedontwikkeling.

🌍 Onze Diensten:

 • Vastgoedtransformatie: Transformeer verouderde panden tot moderne, hoogwaardige woonruimtes die voldoen aan de eisen van de moderne levensstijl.

 • Advies op Maat: Profiteer van ons deskundig advies bij het vinden van de perfecte woonoplossing die aansluit bij jouw behoeften en visie.

 • Duurzaam Bouwen: Ontdek duurzame bouwopties die niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook voor de toekomstige waarde van je vastgoed.

🌟 Over BOMAT BV – Bouwmaterialen:

BOMAT BV is jouw betrouwbare bron voor hoogwaardige bouwmaterialen, gespecialiseerd in renovatie en restauratie. Wij bieden een uitgebreid assortiment gespecialiseerde materialen om ervoor te zorgen dat jouw projecten voldoen aan de hoogste normen van authenticiteit en kwaliteit.

🏗️ Wat Maakt BOMAT BV Uniek?

 • Specialisatie in Renovatie en Restauratie: Ons assortiment omvat historisch passende bakstenen, restauratiepleister, decoratieve ornamenten en meer, speciaal geselecteerd voor renovatie- en restauratieprojecten.

 • Deskundig Advies: Ons team van experts staat klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de juiste materialen voor jouw specifieke project. We delen graag onze kennis om ervoor te zorgen dat elk detail nauwkeurig wordt behandeld.

🏡 Onze Producten:

 • Historisch Passende Bakstenen
 • Restauratiepleister en Stucwerk
 • Decoratieve Ornamenten en Sierlijsten
 • Raamreparatie en -herstelmaterialen
 • Authentieke Hardware en Fittings
 • Historische Tegels en Houten Elementen

🔗 Neem Contact Op:

Geïnteresseerd in het transformeren van jouw vastgoed of op zoek naar hoogwaardige bouwmaterialen voor renovatie en restauratie? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

✓ Bewezen Erfgoed: Ons team heeft een bewezen staat van dienst in het transformeren van bedrijfspanden in succesvolle zakelijke omgevingen.

✓ Aandacht voor Detail: We zijn toegewijd aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige herontwikkelingsprojecten met oog voor elk detail.

✓ Creatieve Oplossingen: Onze experts brengen creativiteit en innovatie in elk project, waardoor unieke en functionele ruimtes ontstaan.

✓ Duurzaamheid voor de Toekomst: We streven naar duurzaamheid en energie-efficiëntie in al onze projecten, met het oog op een betere toekomst.

Klaar voor een Nieuwe Start?

Neem vandaag nog contact op met Brular Vastgoed en ontdek hoe wij uw verouderde of onderbenutte bedrijfspand kunnen transformeren in een moderne, functionele en aantrekkelijke zakelijke ruimte. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor uw bedrijf.

Neem Contact Op | Bel Nu

Geen makelaarskosten

Bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten! Courtage rekenen wij bij de koper.

Panden in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!

Geen onzekerheid!

U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuw huis heeft gevonden

Geen verkoopstress

Met zekerheid uw huis verkocht. U ontvangt een bod zonder behoud van financiering

Direct uw pand verkocht

Geen bezichtigingen of foto's op het internet

Zeer flexibele verkoop

U kunt in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft

Wilt u een deskundige spreken?

Alle vastgoed activiteiten worden gecoördineerd vanuit ons hoofdkantoor in het centrum van Roermond.

Stappenplan huis verkopen zonder makelaar

Stap 1

Meldt uw woning binnen 1 minuut aan!

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Onze populairste vastgoed diensten

Woning verkopen? Uw huis verkopen? Investeren in onroerend goed? Vastgoedadviseur nodig? Voor zowel particuliere als zakelijke beleggers. Persoonlijk advies op maat voor uw aankoop of verkoop van onroerend goed.

Wij kopen alle typen huizen

Vastgoed verkopen? Wilt u uw huis verkopen? Investeren in vastgoed? Vastgoed adviseur nodig? Voor zowel particuliere als zakelijke beleggers. Persoonlijk advies op maat voor uw vastgoed aan- of verkoop. Verkoop van Woning in verhuurde staat, Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen, Appartementen of boerderijen, Studentenwoningen, Huizen van alle jaartallen.

Meer informatie over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wilt u graag meer informatie over de verkoop van woningen in de regio Venlo. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 0475-250 010. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@brular.nl

Voordelen

✔ Geen makelaarskosten
✔ Verzekerd van een marktconform bod!
✔ Bod zonder financieringsvoorbehoud. Direct zekerheid!
✔ Wij kopen woningen in alle staten, dus ook in slechte staat
✔ U kunt rustig in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft
✔ U kunt uw inboedel dat u niet wenst mee te nemen achterlaten!
✔ Indien nodig al binnen één week bij de notaris!

Vrijblijvend bod ontvangen

Ontvang vandaag nog geheel kosteloos en vrijblijvend een marktconform bod op uw pand in Venlo!


Werkwijze

1. Nadat u uw gegevens achter heeft gelaten wordt uw aanvraag in behandeling genomen.
2. Wij komen direct langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw huis.
3. U ontvangt binnen 24 uur een bod op maat
4. Wanneer beide partijen akkoord zijn ontvangt u de koopovereenkomst ter ondertekening
5. De overdracht vindt plaats bij de notaris op de door u gekozen datum van overdracht! De gelden ontvangt u vervolgens via de notaris direct op uw rekening.

Stappenplan huis verkopen zonder makelaar

Stap 1

Meldt uw woning binnen 1 minuut aan!

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Veelgestelde vragen over een verkoop van een huis

Overweegt u uw huis te verkopen, maar weet u niet of nu de juiste tijd is om uw huis te verkopen? Laat u gratis adviseren door onze vastgoed adviseur. Wellicht is het beter om te renoveren.

Uw huis nu verkopen kan heel slim zijn vanwege de krappe woningmarkt. Er is nu veel vraag naar woningen, terwijl het aanbod beperkt is. Het grote aantal woningzoekenden zorgt voor veel potentiële kopers voor uw huis.

U kunt uw huis te koop aanbieden bij een makelaar, maar als uw doel een snelle verkoop is, is het misschien beter om een investeerder te zoeken.

Met HuysVest kunt u een koopwoning financieren met crowdfunding of particuliere investeerders. De koper deelt zowel het risico als het rendement met de anderen die u helpen!

Wilt u graag meer weten over de opties om een huis te verkopen zonder makelaar? Bent u benieuwd naar de vele voordelen die dit u kan opleveren? U kunt direct contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en plannen een afspraak met u in.

Uw huis verkopen aan een opkoper: de voordelen
Een koper koopt vaak zonder voorbehoud en het aanbod is dus zeer betrouwbaar. Denk aan de bedenktijd van de koper (3 dagen), financiële voorbehouden (wel of geen hypotheek) en bouwkundige voorbehouden (bouwkundige keuring op gebreken).

Doe een gratis waardecheck. Het checken van de woningwaarde van jouw huis is geheel vrijblijvend. Je gegevens worden niet gedeeld met derden, tenzij je daar zelf toestemming voor geeft. De exacte opbrengst van een woning hangt onder andere af van de locatie, de grootte, de staat van het huis en de ruimtelijke indeling.

Wilt u uw huis verkopen maar er liever in blijven wonen? Bij HuysVest is het mogelijk om uw woning te verkopen en terug te huren. U kunt volledig zorgeloos in uw geliefde woning blijven wonen en heeft de opbrengst van uw woning volledig tot uw beschikking. U hoeft dus niet te verhuizen om te profiteren van de overwaarde en aflossingen van de woning! 

Als u uw huis snel wilt verkopen, zijn er verschillende dingen die u kunt doen. De snelste manier om van uw woning af te komen is deze te verkopen aan een makelaar/koper. Het voordeel is dat u de verkoop heel snel voor elkaar kunt krijgen, vaak binnen enkele dagen. Wij helpen u graag!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een huis te verkopen zonder makelaar? Bent u benieuwd naar de vele voordelen hiervan? U kunt direct contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en plannen een afspraak met u in.

Bij HuysVest worden geen kosten doorberekend aan de verkoper. Uw huis verkopen bij ons is dus geen onzeker & risicovol verkoopproces!  Het tarief dat een makelaar rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op € 3.514. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

Brular Vastgoed het vastgoedbedrijf dat huizen opkoopt. Wilt u een langdurig verkoopproces vermijden en uw huis zonder zorgen verkopen? Wij doen geheel gratis en vrijblijvend een bod op uw woning.

Wij zijn landelijk actief, en ook daar buiten!

Van Den Helder tot Maastricht. U kunt dus in elke plaats in Nederland bij ons terecht voor de snelle verkoop van uw huis. Naast steden als Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Wij kopen ook meestal huizen in nabijgelegen steden als Maastricht, Eindhoven of Venlo. Maar ook met woningen in kleinere plaatsen als Weert of Sittard kunt u natuurlijk bij ons terecht. Alle soorten woningen en in alle staten.

Compare listings

Vergelijken
Zoeken
Price Range From To
×