Investeren in vastgoed Limburg

Wilt u investeren in onroerend goed en bent u op zoek naar de juiste panden? Tegenwoordig is het essentieel om te beschikken over een breed netwerk, de juiste kennis en voldoende jaren ervaring bij de aankoop van vastgoedbeleggingen.

Uw partner bij het aankopen, verkopen en beheren van vastgoed

Ontvang nu gratis nieuw off-market vastgoed- en onroerend goed aanbod


Goed rendement

Rendement op huurstromen en
waardestijging op lange termijn!

Alles compleet geregeld

Onderhandelingen, huurders, huur & koopcontract!

Maandelijkse uitkering

En u blijft eigenaar van uw eigen vastgoed!

Investeren in vastgoed in Limburg

Wilt u investeren in onroerend goed en bent u op zoek naar de juiste panden? Tegenwoordig is het essentieel om te beschikken over een breed netwerk, de juiste kennis en voldoende jarenlange ervaring bij de aankoop van beleggingspanden. Het vinden van actuele beleggingspanden is tegenwoordig vrijwel onmogelijk via openbare websites als Funda en Jaap. En ook het kopen van een pand op een veiling is in deze tijd niet meer interessant.

Geschikte panden zijn namelijk zeer schaars en biedingen boven de vraagprijs zijn nu meer regel dan uitzondering. Dat maakt het voor de meeste beginnende beleggers steeds moeilijker om in geschikt onroerend goed te investeren.

HuysVest Vastgoed heeft dagelijks een aanbod van nieuw courant vastgoed dat geschikt is voor belegging. Wij begeleiden beginnende beleggers en bouwen ook gezamenlijke vastgoedportefeuilles met onze klanten. Dankzij onze jarenlange ervaring en immense netwerk hebben wij door heel Nederland beleggingspanden beschikbaar. Wij zorgen voor geschikte panden maar adviseren, begeleiden en trainen beleggers ook om zelf actuele beleggingspanden te kunnen kopen. Zo leert u in de praktijk beleggen in vastgoed van de professional. Dit zorgt voor de juiste aankopen met een solide rendement. Bovendien kunt u op de lange termijn een flinke waardestijging van het vastgoed verwachten.

In feite is investeren in vastgoed een van de veiligste manieren van beleggen, mits een goed en weloverwogen proces wordt gevolgd voor de aankoop van een beleggingspand. Om tot de juiste investering te komen, moet namelijk tijdens het aankoopproces met een aantal factoren rekening worden gehouden.

Voordelen van HuysVest Vastgoed

Vastgoedadvies

Advies op maat door ervaren vastgoedadviseur

Groot Aanbod

Dagelijks nieuwe off market vastgoed en onroerend goed aanbiedingen

Top Rendement

Goed rendement met maandelijkse uitkeringen

van A tot Z

Wij verzorgen alles van A tot Z (bemiddeling & onderhandeling van panden, huurders voor uw beleggingspand, huurovereenkomst & de koopovereenkomsten)

Stille verkoop

Het benutten van eigendommen in eigen beheer die wij via stille verkoop aanbieden

Wilt u een deskundige spreken?

Alle vastgoedactiviteiten worden gecoördineerd vanuit ons hoofdkantoor in het centrum van Roermond.

Het aankopen van een onroerend goed bestaat uit de volgende stappen

Wij nemen u het hele aankoopproces uit handen.
Wij maken berekeningen van verwachte verbouwingskosten en eventueel te verwachten onderhoudskosten.
Wij maken rendementsberekeningen op basis van onze huurprijsberekening.
Wij vragen alle benodigde documenten op zoals bestemmingsplan, bodemonderzoek, kadasteronderzoek, verenigingsdocumenten, etc.
Bieden op de pand. We doen een bod en onderhandelen over de aankoop.
Wij controleren de koopovereenkomst juridisch op onjuistheden en gebreken.
Wij verhuren het beleggingspand en voeren het beheer uit.

Onze populairste vastgoed diensten

Vastgoed verkopen? Wilt u uw huis verkopen? Investeren in vastgoed? Vastgoed adviseur nodig? Voor zowel particuliere als zakelijke beleggers. Persoonlijk advies op maat voor uw vastgoed aan- of verkoop.

Wij kopen alle soorten huizen

Vastgoed verkopen? Wilt u uw huis verkopen? Investeren in vastgoed? Vastgoed adviseur nodig? Voor zowel particuliere als zakelijke beleggers. Persoonlijk advies op maat voor uw vastgoed aan- of verkoop. Verkoop van Woning in verhuurde staat, Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen, Appartementen of boerderijen, Studentenwoningen, Huizen van alle jaartallen.

Samenwerken?

Meer informatie over de mogelijkheden om een gezamenlijke vastgoedportefeuille op te bouwen? Dan kunt u ons bellen via 0475-250 010. Uiteraard kunt u ook ons contactformulier invullen of mailen via info@huysvest.nl Wij hebben een vastgoedvennootschap waarmee wij maandelijks zeer actuele vastgoedportefeuilles opbouwen.

Voordelen

✔ Geen makelaarskosten
✔ Verzekerd van een marktconform bod!
✔ Bod zonder financieringsvoorbehoud. Direct zekerheid!
✔ Wij kopen woningen in alle staten, dus ook in slechte staat
✔ U kunt rustig in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft
✔ U kunt uw inboedel dat u niet wenst mee te nemen achterlaten!
✔ Indien nodig al binnen één week bij de notaris!

Uw partner bij het aankopen, verkopen en beheren van vastgoed

Ontvang nu gratis nieuw off-market vastgoed- en onroerend goed aanbod


Werkwijze

1. Nadat u uw gegevens achter heeft gelaten wordt uw aanvraag in behandeling genomen.
2. Wij komen direct langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw huis.
3. U ontvangt binnen 24 uur een bod op maat
4. Wanneer beide partijen akkoord zijn ontvangt u de koopovereenkomst ter ondertekening
5. De overdracht vindt plaats bij de notaris op de door u gekozen datum van overdracht! De gelden ontvangt u vervolgens via de notaris direct op uw rekening.

Overweegt u uw huis te verkopen, maar weet u niet of nu de juiste tijd is om uw huis te verkopen? Laat u gratis adviseren door onze vastgoed adviseur. Wellicht is het beter om te renoveren.

Uw huis nu verkopen kan heel slim zijn vanwege de krappe woningmarkt. Er is nu veel vraag naar woningen, terwijl het aanbod beperkt is. Het grote aantal woningzoekenden zorgt voor veel potentiële kopers voor uw huis.

U kunt uw huis te koop aanbieden bij een makelaar, maar als uw doel een snelle verkoop is, is het misschien beter om een investeerder te zoeken.

Met HuysVest kunt u een koopwoning financieren met crowdfunding of particuliere investeerders. De koper deelt zowel het risico als het rendement met de anderen die u helpen!

Wilt u graag meer weten over de opties om een huis te verkopen zonder makelaar? Bent u benieuwd naar de vele voordelen die dit u kan opleveren? U kunt direct contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en plannen een afspraak met u in.

Uw huis verkopen aan een opkoper: de voordelen
Een koper koopt vaak zonder voorbehoud en het aanbod is dus zeer betrouwbaar. Denk aan de bedenktijd van de koper (3 dagen), financiële voorbehouden (wel of geen hypotheek) en bouwkundige voorbehouden (bouwkundige keuring op gebreken).

Doe een gratis waardecheck. Het checken van de woningwaarde van jouw huis is geheel vrijblijvend. Je gegevens worden niet gedeeld met derden, tenzij je daar zelf toestemming voor geeft.

Wilt u uw huis verkopen maar er liever in blijven wonen? Bij HuysVest is het mogelijk om uw woning te verkopen en terug te huren. U kunt volledig zorgeloos in uw geliefde woning blijven wonen en heeft de opbrengst van uw woning volledig tot uw beschikking. U hoeft dus niet te verhuizen om te profiteren van de overwaarde en aflossingen van de woning! 

Als u uw huis snel wilt verkopen, zijn er verschillende dingen die u kunt doen. De snelste manier om van uw woning af te komen is deze te verkopen aan een makelaar/koper. Het voordeel is dat u de verkoop heel snel voor elkaar kunt krijgen, vaak binnen enkele dagen. Wij helpen u graag!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een huis te verkopen zonder makelaar? Bent u benieuwd naar de vele voordelen hiervan? U kunt direct contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en plannen een afspraak met u in.

Bij HuysVest worden geen kosten doorberekend aan de verkoper. Uw huis verkopen bij ons is dus geen onzeker & risicovol verkoopproces!

HuysVest Vastgoed het vastgoedbedrijf dat huizen opkoopt. Wilt u een langdurig verkoopproces vermijden en uw huis zonder zorgen verkopen? Wij doen geheel gratis en vrijblijvend een bod op uw woning.

Compare listings

Vergelijken
×